In 3 stappen naar je PE-certificaat

Als professional wil, en moet, je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij ons stel je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je PE-examen samen. Op deze pagina leggen we je uit hoe.

Header375x375 Blondevrouwmetbril
Stap 1

Kies je basis

We geloven in een stevige online basis. Opleiding PE is ons meest complete digitale studiepakket, met hoge slagingspercentages en een lage studielast. Met de lesstof in jouw persoonlijke leeromgeving kan je altijd, overal aan de slag. Met de e-learning en effectieve studievormen zoals Slim Leren en Onbeperkt Oefenen, videoleren en 3 extra oefenexamens ga jij gerust en goed voorbereid naar het examen.

Ben je op zoek naar een iets compactere voorbereiding? Dat kan ook! Met onze E-learning Wft met één oefenexamen en Slim Leren krijg je al een goed begrip van de leerstof.

Stap 2

Kies jouw aanvullende training

Bereid jij je liever voor op je examen met ondersteuning van onze trainers? Dat kan! Tijdens de Klassikale Opleiding Wft ga je samen met onze professionele trainer en je medecursisten tijdens een examentraining van 3 uur aan de slag met casuïstiek over de belangrijkste onderdelen uit het examen. Ook krijg je handige tips en tricks. Direct aansluitend op de training maak jij je examen en krijg je meteen te horen of je bij de 91% van de Lindenhaeghe-kandidaten hoort die in één keer slaagt voor het examen.

Wil of kan je niet naar een locatie reizen en volg je de examentraining dus liever vanuit huis of op je werk? Dan is onze Virtual Classroom Examentraining PE de perfecte keuze voor jou. Je plant examen in op de datum en het moment dat voor jou het beste uitkomt.

Stap 3

Boek het examen

Wil je tijdens het volgen van je PE-opleiding een stok achter de deur? Plan dan ook gelijk je examen in. Bij Lindenhaeghe hebben we meer dan 55 examenlocaties door het hele land. We nemen zes dagen per week examens af, ook in de avonduren. Zo heb je altijd een examenlocatie in de buurt op het moment dat jou het beste uitkomt.

Studievormen

Welke studievorm kies je?

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.