Leerlijn Compliance en CDD

Compliance Opleidingen en Trainingen

Header milenial man

Over onze Compliance Opleidingen en Trainingen

Lindenhaeghe biedt speciaal voor financieel adviseurs en andere financieel professionals diverse opleidingen op het gebied van compliance aan.

Bekijk ook onze speciale pagina: Hoe word ik CDD Professional

Compliance is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Bedrijven willen werken volgens wet- en regelgeving en geldende normen, maar het gaat ook om het creëren van transparantie voor klanten en stakeholders. De financiële sector heeft compliance omarmd als methode om risico’s te beheersen en een zorgvuldige, betrouwbare dienstverlening te garanderen.

Over onze Customer Due Diligence Opleidingen en Trainingen
Lindenhaeghe biedt verschillende opleiding en trainingen op het gebied van CDD aan.

Hoe goed ken jij je klanten eigenlijk? Die vraag heeft sinds de komst van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), internationale wetten en aangescherpte verdragen een nieuwe dimensie gekregen. Financieel professionals moeten hun klantenkring scherper screenen en dat kan confronterend zijn.

De Leerlijn Customer Due Diligence is een praktisch ingestoken leerlijn waarbij wet- en regelgeving wordt vertaald naar de werkpraktijk van professionals werkzaam binnen financiële instellingen. We bieden verschillende opleidingen en e-learnings aan: zo is er altijd een studievorm die aansluit bij jouw (werk)praktijk.

De complete Opleiding CDD Professional bestaat uit de E-learning CDD Professional de Prakijkmodule en het Examen Erkend CDD Analist. Je kunt de onderdelen ook los volgen

E-learnings
Je kunt de trainingen online volgen op een tijdstip dat jou gelegen komt. En is er iets na één keer nog niet helemaal duidelijk, dan bekijk je de uitleg gewoon nogmaals. Ook eventuele examens worden online afgelegd.

Lindenhaeghe heeft de beste trainers voor jouw CDD analist opleiding
Lindenhaeghe heeft de beste trainers voor jouw CDD analist opleiding CDD opleidingen