030 – 693 23 48
Uitgelicht Testen + Toegang = Trainen met korting! Meer lezen
Nieuws Trainer Anouk ging op Examen PE Hypothecair krediet, PE Vermogen en PE Inkomen 07-04-2021

Een week na de lancering van de nieuwe PE- en Wft-examens zijn onze trainers inmiddels allemaal ‘op examen’ geweest. In deze nieuwsbrief delen ze hun ervaringen. Trainer Anouk ging op Examen PE Hypothecair krediet, PE Vermogen en PE Inkomen.

Meer lezen
PE Blogger Mark telt af 31-03-2021

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (8). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Meer lezen
Nieuws 1 april: nieuwe toetstermen in examenstof 31-03-2021

1 april. En op het moment dat wij deze nieuwsbrief versturen, happen onze trainers – geheel volgens traditie – in de eerste ‘Hollandse Nieuwe’ PE- en Wf-examens. Zo kunnen ze straks de nieuwe toetstermen optimaal verwerken in hun trainingen.

Meer lezen
Nieuws Tips van de DPO: hoe haal ik voordeel uit de AVG? 26-03-2021

Een goede DPO denkt in mogelijkheden en behoedt een organisatie voor problemen die zich kunnen voordoen als de AVG regels niet worden nageleefd. Op welke manier kun je als DPO een bedrijf helpen om voordeel te halen uit de AVG?

Meer lezen
Nieuws De één voelt de pijn meer dan de ander 24-03-2021

Een jaar na de eerste lockdown zitten we midden in een economische crisis. De één voelt de pijn echter meer dan de ander. En de schuldenberg krimpt. Hoe kan dat?

Meer lezen

Editor's pick

De klassikale trainingen zijn weer gestart Meer lezen
Trainer Anouk ging op Examen PE Hypothecair krediet, PE Vermogen en PE Inkomen Meer lezen