Uitgelicht Werkgeluk verbetert de sfeer en meer! Meer lezen
Nieuws De opkomst van de finfluencer 15-06-2022

Er zijn allerlei redenen om geld opzij te zetten. Een huis, een appeltje voor de dorst, een pensioen of misschien wel (alvast) voor de studie van de kinderen. Maar hoe? Die vraag is steeds lastiger te beantwoorden.

Meer lezen
Lerende organisatie Geef jij je collega’s weleens een mooi cadeautje? 14-06-2022

Ontwikkelen zou leuk en leerzaam moeten zijn, dat is het enige moetje wat moet. Maar hoe kom je van de verplichte cursussfeer af en faciliteer je een leergierige omgeving waarin medewerkers zelf de touwtjes in handen hebben en hun eigen koers varen?

Meer lezen
Lerende organisatie De 3 pijlers van een lerende organisatie 08-06-2022

Hans van Kaathoven is opleidingscoördinator bij Talent&Pro. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat de consultants van deze detacheringsspecialist aan de start en gedurende de rest van hun carrière voorzien worden van de juiste ‘bagage’.

Meer lezen
Inspiratie De weddenschap van PE-blogger Mark 01-06-2022

Best bijzonder dat dit alweer de derde PE-periode is dat ik blog voor Lindenhaeghe. Dit keer overigens als officieel Erkend Financieel Adviseur (EFA®) want ja, dat diploma heb ik gehaald afgelopen april. Ben ik best trots op!

Meer lezen
Lerende organisatie Jij stuurt toch wél motiverende mails over verplichte opleidingen naar je collega's? 27-05-2022

Ken je Bob Ross? Die rustgevende schilder die in een mum van tijd een effen blauw vlak op zijn doek omtovert tot een sneeuwlandschap met diepte? Die kan jou als hr-manager vast inspireren. Lees hier hoe.

Meer lezen

Editor's pick

Geef jij je collega’s weleens een mooi cadeautje? Meer lezen
De 3 pijlers van een lerende organisatie Meer lezen