030 – 693 23 48

NLLD Leidinggeven in Zware Tijden (Virtual Classroom)

Deze virtual classroom is het vervolg op de training Leidinggeven bij Verandering. In deze training wordt dieper ingegaan op het coachen en motiveren van je werknemers via online meeting platforms.

  • Interactief
  • Virtual Classroom
  • Certificaat na afloop
Delen:
Over de opleiding

NLLD Leidinggeven in Zware Tijden (Virtual Classroom)

De Training Leidinggeven in Zware Tijden helpt je grip te krijgen op je team in een crisissituatie. Een praktische training waarbij onder andere het voeren van slechtnieuwsgesprekken en aanspreken op verantwoordelijkheden aan de orde komen.

Deze virtual classroom is het vervolg op de training Leidinggeven bij Verandering. In deze training wordt dieper ingegaan op het coachen en motiveren van je werknemers via online meeting platforms.
Een crisissituatie vraagt veel van een leidinggevende en waar normaliter wordt uitgegaan van management by exception objectives (MBE) is het uitgangspunt nu juist management by objectives (MBO). Deze manier van leidinggeven vraagt een andere aanpak en vergroot het belang van motivatie richting de medewerkers. Daarnaast zijn veel mensen gewend om in vaste patronen te werken, maar een crisissituatie vraagt juist veel aanpassingsvermogen. Kortom, des te meer reden om je medewerkers te motiveren. Maar hoe doe je dat?

De Training Leidinggeven in Zware Tijden helpt je grip te krijgen op je team in een crisissituatie. Een praktische training waarbij onder andere het voeren van slechtnieuwsgesprekken en aanspreken op verantwoordelijkheden aan de orde komen. Het voeren van dit soort gesprekken is in een crisissituatie helaas onvermijdelijk. Een maximale inzet van het team is immers noodzakelijk om hier doorheen te komen.

Ja, echt waar!
Je kunt deze opleiding kosteloos boeken. Evengoed adviseren we je om voor je gaat boeken de informatie op deze pagina goed te lezen.


Na deze opleiding kan jij
Na het volgen van de training ben je in staat om op de juiste manier online sturingsgesprekken en slechtnieuwsgesprekken te voeren. Maar je krijgt ook concrete handvatten om medewerkers te motiveren, om samen te gaan voor optimaal resultaat!


Wat je verder moet weten over de training

  • Studiebelasting is 16-20
  • Het scholingstraject bestaat uit 4 x 2 uur Virtual Classroom en een e-Learning met (praktijk)opdrachten
  • Na afronding van het scholingstraject ontvang je een certificaat van deelname
  • De opleiding is op Mbo/Hbo-niveau
#Nietshoudtmijtegen
#Nietshoudtmijtegen
Totaalpakket

Wat krijg ik bij dit studiepakket

Bij dit pakket is inbegrepen:
Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Informatie

Over de regeling NL Leert Door

Met de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door (NLLD) kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) die door de coronacrisis geraakt worden, tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen*. Denk daarbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis. Op onze website vind je alle trainingen en opleidingen die Lindenhaeghe aanbiedt in het kader van NL Leert Door.

Voor iedereen vanaf 18 jaar
De regeling NL Leert Door is in het leven geroepen om mensen met een arbeidsrelatie te ondersteunen en te begeleiden richting de toekomst. Een opleiding of training kan helpen als het gaat om het vinden van een nieuwe baan of om een bestaande baan meer toekomstproof te maken. De regeling is niet alleen voor werknemers in getroffen sectoren maar staat open voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Schrijf je nu in voor de opleiding of training van jouw keuze en zorg dat jij geslaagd richting toekomst gaat. #nietshoudtmetegen

*
Let op: alleen NLLD-trainingen vallen onder deze regeling. Deze hebben NLLD in de titel staan en zijn boekbaar voor € 0,-. Het werkt volgens het principe ‘zolang de voorraad (lees: subsidie) strekt’ dus wees er op tijd bij.

Meer informatie + de voorwaarden van deelname vind je hier.
Of bekijk onze pagina met Veelgestelde NLLD Vragen.