PE Online studievormen

Lees alles over onze online PE-opleidingen

Header bovenwettelijk
Wat zijn de mogelijkheden?

Onze PE-studievormen

In het PE Studievormen-schema vind je een overzicht van al onze studiemogelijkheden. Bekijk ook onze pagina PE-klassikaal.

Studievormen PE


Thuis of waar je ook bent

Virtual Classroom

Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve Virtual Classroom van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook je medecursisten zijn online. Het grote voordeel van een Virtual Classroom is dat je de training overal kunt volgen. Na afloop van de training ben je helemaal klaar voor het examen.

Online studeren

100% Online PE

100% Online is ons meest uitgebreide online studiepakket. 100% Online bevat een E-learning, Videoleren, Slim Leren en Onbeperkt oefenen, Oefenexamens en nog veel meer. Hier onder lees alles over dit uitgebreide studiepakket.

100% Online bevat:

E-learning
Met de E-learning kun je je stapsgewijs de stof eigen maken. Aan het einde van de E-learning maak je afsluitend een oefenexamen.

Videoleren
Videoleren (microlearnings) zijn korte video’s waarin bepaalde (lastige) onderwerpen op een toegankelijke manier worden toegelicht. Een microlearning kan een mini-college zijn maar ook een praktische video waarin een onderwerp aan de hand van een casus wordt toegelicht. Nieuwe ontwikkelingen, interactie en vaardigheden staan hierbij centraal. Een microlearning duurt maximaal 20 minuten en je kunt de video zo vaak kijken als je wilt.

Slim Leren en Onbeperkt oefenen

Wanneer je gaat oefenen met Slim Leren worden de vragen herhaald tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Je sluit het oefenen af wanneer je alle vragen goed hebt. Bij Onbeperkt oefenen kun je bepaalde oefeningen onbeperkt herkansen.

3 extra oefenexamens
Ben jij al helemaal klaar voor het échte examen? Je weet het direct na het maken van de oefenexamens. De oefenexamens zijn voor je klaargezet in een ‘examenomgeving’ en sluiten aan bij het échte examen. Inclusief tijdsklok! Achteraf krijg je feedback op de gegeven antwoorden.

Video vaardighedenvragen

Vlak voor je examen gaat doen, zet je de puntjes op de i met deze praktische online trainingen over vragenmethodieken en zonder stress examen doen.

Online Studeren
Online Studeren
Online studeren

E-learning PE

Met de E-learning van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het PE-examen. Hier onder lees je meer over deze prettige manier van studeren.

Met onze E-learning PE studeer je altijd op je eigen manier.

PE syllabus met Slim leren en Onbeperkt oefenen
In de E-learning worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook een één oefenexamen. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt ook de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.

Oefenexamens

Oefenen voor je PE-examen

Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de PE Oefenexamens - die aansluiten bij een echt examen - verhoog jij direct je slagingskans.