PE Online versus PE Klassikaal

Bij Lindenhaeghe volg jij jouw PE-training of opleiding online of klassikaal

Contact Lindenhaeghe
PE klassikaal en PE Online

Permanente Educatie

Bij ons studeer jij altijd op de manier die bij jou past. Als opleider met de focus op een leven lang leren met een glimlach, willen wij het jou zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken. Daarom kun je bijvoorbeeld kiezen uit een klassikale of online voorbereiding op het PE Wft examen. In dit artikel leggen we je uit wat de verschillen tussen de PE studievormen zijn.

Klassikaal + Virtual Classroom: PE Klassikaal

Klassikale opleiding

Onze PE Opleiding + Examen is dé manier om je voor te bereiden op je PE-examen. Thuis neem je het studiemateriaal door, je volgt een (examen)training bij een van onze professionele trainers en gaat direct op examen. Met deze (t)opleiding zet jij in op een maximale slagingskans.

Voorbereiding op de klassikale training
Ter voorbereiding op de lesdag ontvang je een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit digitaal studiemateriaal (pdf-bestand), handige examen- en studietips én een oefenexamen.

Klassikale training

Tijdens de intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Onze professional trainers hebben maar één doel: jou klaarstomen voor het examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. Zij gebruiken hun kennis en vaardigheden om jou te motiveren, coachen. Na een halve dag ben je 'klaar voor de start'.

PE Online: Online studeren

100% Online

100% Online is ons meest uitgebreide online studiepakket. 100% Online bevat een E-learning, Videoleren, Slim Leren en Onbeperkt oefenen en 4 oefenexamens. Je studeert wanneer je wilt, op de plek die jij hiervoor uitkiest. Het examen boek je wanneer je daar aan toe bent, via onze website.

E-learning

Met het E-learning-pakket van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het PE-examen. De E-learning bestaat uit studiemateriaal met kennisvragen. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.

Oefenexamens: extra boost!

Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de PE Oefenexamens - die aansluiten bij een echt examen - verhoog jij direct je slagingskans.