PE Vermogen

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module PE Vermogen.

Header man PO
Verschillenoverzicht

Welke studievorm PE Wft Vermogen kies ik?

Studievormen
Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op de manier die bij jou past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professional trainers of thuis online op het moment dat het jou uitkomt met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Uitgebreide informatie over de klassikale studiemogelijkheden lees je hier en meer over onze online studievormen lees je hier.

Samenvatting verschillende PE-opleidingen
Onze klassikale opleidingen vinden plaats op onze opleidingslocaties. Je kan ook een klassikale PE opleiding bij jou thuis volgen: in een virtual classroom. Je kan natuurlijk ook meer zelfstandig thuis studeren. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Wil je het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

In 3 stappen naar je PE-examen
Bij Lindenhaeghe stel je jouw PE-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw PE-examen, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.

Algemeen

De module PE Vermogen

Bij Lindenhaeghe studeer jij altijd op je eigen manier.

Kies jouw opleiding en/of (oefen)examen PE Vermogen. Slaag je voor het PE Examen Vermogen, dan ontvang je het certificaat PE Vermogen. Hiermee heb je aan je PE verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025.

Meer over het PE-systeem lees je hier

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus grondig en oefen met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden. Wil je meer lezen over deze verandering? Bekijk dan dit artikel: https://nlleertdoor.lindenhaeghe.nl/nieuws/meer-dieptevragen-in-de-pe-examens