Permanent Actueel bij Lindenhaeghe

Update en Continu

Header375x375 Vrouwmetkrullen
Altijd up-to-date

Hoe werkt Permanent Actueel?

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als informerende medewerkers met klantcontact. Het makkelijkste om aan deze Permanent Actueel-plicht te voldoen, is via één van de Permanent Actueel-abonnementen van Lindenhaeghe. Met een PA-abonnement van Lindenhaeghe kun je aantonen dat je permanent actueel bent.

Over de abonnementsvormen

Permanent Actueel-abonnementen

Kies jij voor een PA-abonnement van Lindenhaeghe? Dan blijf jij echt aantoonbaar op de hoogte van de belangrijke actualiteiten in jouw vakgebied. Met jouw abonnementsvorm krijg jij toegang tot een overzichtelijk dashboard met een persoonlijke online leeromgeving, waarin jij de artikelen kunt bekijken.

Update vs. Continu
Je hebt de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Hoe vaak jij artikelen tot je beschikking hebt, is afhankelijk van het type abonnementsvorm dat je gekozen hebt. Kies je voor PA Update (voorheen bekend als PA Basis)? Dan ontvang jij 6 keer per jaar een artikel per Wft-module (met eventueel meerdere actualiteiten gebundeld). Het aantal artikelen in een jaar is dan dus beperkt en op vaste momenten. Kies jij voor PA Continu? Dan word jij direct op de hoogte gesteld van een nieuwe actualiteit. Zo heb jij altijd en overal direct toegang tot de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. De inhoud is to-the-point en uiteraard voorzien van praktische tips.

Meer lezen over de verschillen tussen Update en Continu? Bekijk de veelgestelde vraag.


Incompany-oplossingen

Alle collega’s in één keer Permanent Actueel? Laat ons het voor je regelen. Onze accountmanager helpt je graag met het opstarten van een Permanent Actueel-account voor jouw medewerkers. Bel 010 760 1100 voor een vrijblijvende afspraak.