030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Coronanieuws
(Hoe) Kan ik mijn training of examen omzetten of verplaatsen


Let op! Examen verplaatsen
Je kunt een examen niet 'verplaatsen' naar een andere locatie op 'dezelfde dag'. (Het is dus niet mogelijk een examen dat op maandag in Plaats X afgenomen zou worden te verplaatsen naar diezelfde maandag in Plaats Y.) Dit geeft een 'error' bij DUO, waar de examens geregistreerd worden. Je kunt het examen wel 'bestellen' via onze site, maar het kan vervolgens niet ingeboekt worden bij DUO. We kunnen dat op dit moment helaas niet anders inregelen en vragen je daarom hier rekening mee te houden. Onze excuses voor het ongemak.

Het verplaatsen van een examen of opleiding

De coronacrisis stelt ons allemaal voor uitdagingen. Uiteraard nemen wij hierin ook onze verantwoordelijkheid. Wij stellen ons flexibel op als het gaat om het verplaatsen of omzetten van een examen of een training.

Daarom gelden tot nader order de volgende uitzonderingen op onze algemene voorwaarden:

  • Een examen verplaatsen kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de dag van het examen. Vindt het examen binnen drie (werk)dagen plaats en kun je niet deelnemen door klachten, neem dan contact op met onze Supportafdeling: 030 – 6932348.
  • Een klassikale opleiding verplaatsen of omzetten naar een Virtual Classroom kan kosteloos tot 1 werkdag voor de start van de training.


NB
Wanneer bovenstaand ertoe leidt dat er te weinig mensen in de klassikale training overblijven, kan het zijn dat de training omgezet wordt naar een Virtual Classroom of verplaatst wordt,

Geen uitzondering geldt voor verplaatsingen/omzetten van:

  • Een klassikale PE-opleiding + examen
  • Een Virtualclassroom- of andere training


Bij het verplaatsen of omboeken van deze trainingen gelden (gewoon) onze algemene voorwaarden.

Hoe verplaats je jouw training of examen? > Werkwijze tot 1 werkdag voor de training

Training verplaatsen of omboeken naar Virtual Classroomvariant:

Boek de Training of Virtual Classroom van jouw keuze, kies voor ‘factuur’ als betalingsoptie en zet in het opmerkingenveld ‘Omzetting training [oorspronkelijke datum]’

Hoe verplaats je jouw examen? > Werkwijze tot 3 werkdagen voor het examen

Boek het Examen van jouw keuze, kies voor ‘factuur’ als betalingsoptie en zet in het opmerkingveld ‘Omzetten examen [oorspronkelijke datum]’

LET OP!
Kies dezelfde opleiding/ hetzelfde examen als de oorspronkelijke boeking. Je kunt een andere datum kiezen (of een Virtual Classroom ipv klassikaal) maar niet een andere training.

Vragen
Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Onze Veelgestelde Vragen worden daarom regelmatig geüpdatet. Daarnaast onderhouden wij een Nieuwsfeed op onze homepage. Heb je toch nog vragen? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Wil je ons bellen? Dat kan. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wel kan het voorkomen dat we minder goed bereikbaar zijn. Je kunt daarom het beste een e-mail sturen.

Vragen over het virus?

Wil je meer weten over het virus? Kijk dan op de website van het RIVM.