Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons mailen of bellen.
Service en contact

Hoe upload ik een kopie van mijn identiteitsbewijs?

Ga jij een bestelling plaatsen met gebruikmaking van de NL Leert Door-subsidie? Dan dien je bij het plaatsen van de bestelling een kopie van jouw identiteitsbewijs te uploaden. Lees hieronder stap voor stap hoe je een kopie van jouw identiteitsbewijs kunt uploaden.

Stap 1. Plaats de bestelling via de button
Ga naar nlleertdoor.lindenhaeghe.nl, ga naar het product dat je graag wilt bestellen en klik op de button om te bestellen. Kies de gewenste locatie en tijd, klik op ‘bestel nu’ en vervolgens op ‘ik ga bestellen.

Stap 2. Vul de persoonsgegevens in
Vul de persoonsgegevens volledig in en zorg dat deze overeenkomen met de persoonsgegevens zoals deze vermeld zijn in het identiteitsbewijs. Klik vervolgens op ‘volgende stap’.


Stap 3. Upload het identiteitsbewijs
Klik op ‘klik hier om bestanden te uploaden’ en selecteer de kopie van jouw identiteitsbewijs. Deze kan geüpload worden in .pdf-, .jpeg- of .jpg-formaat. Zorg ervoor dat zowel de voor- én achterkant op de kopie zichtbaar zijn. Daarnaast mogen er geen gegevens afgeschermd zijn. Het BSN-nummer dient zichtbaar te zijn.

Wil jij veilig een kopie van jouw identiteitsbewijs maken? Maak dan gebruik van de Kopie ID-app van de overheid.


Stap 4. Rond de bestelling af
Heb je de kopie van het identiteitsbewijs geüpload? Klik dan op ‘volgende stap’ en ga verder. Ben je niet in de gelegenheid om een kopie van het identiteitsbewijs te uploaden? Dan verzoeken we je vriendelijk om de bestelling op een ander moment te plaatsen. Je kunt immers alleen het bestelproces afronden, als er een kopie van het identiteitsbewijs wordt geüpload.