030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Welke opleiding | training past bij mij?
Wat is het verschil tussen een e-learning en 100% Online?


100% Online is de meest uitgebreide online studievorm. De e-learning is onderdeel van 100% online. De e-learning is ook als los product te boeken.

Hieronder een toelichting:

In de e-learning worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Naast studiemateriaal (pdf-bestand) doorloop je een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Onderdeel van de E-learning (Wft) zijn twee casussen met elk drie casuïstiekvragen. Deze manier van vragen stellen – meestal met veel informatie en onderlinge verbanden – komt vaak terug op het examen.

Daarnaast kun je gebruik maken van Slim Leren: makkelijk en snel oefenen met kennis- en begripsvragen uit meerdere hoofdstukken tegelijkertijd.

100% Online is ons meest uitgebreide online product. De e-learning is onderdeel van 100% Online, evenals het studiemateriaal (pdf-bestand), maar 100% Online bevat daarnaast ook vakinhoudelijke trainingsvideo's (Microlearnings) én oefenexamens in de look & feel van het echte examen.

Uiteraard kun je ook bij 100% Online gebruik maken van Slim Leren. 100% Online is dus een heel uitgebreid online product.

Hieronder hebben we het nog even voor je op een rijtje gezet.

In dit overzicht vind je de verschillen en overeenkomsten tussen alle PE-studievormen.

In dit overzicht vind je de verschillen en overeenkomsten tussen alle Wft-studievormen