030 – 693 23 48

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Header Over ons
Vacatures

Werken bij de leukste werkgever van Midden-Nederland

Met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken!

Lindenhaeghe is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. En met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken.

In verband met groei van onze organisatie zoeken wij versterking. Bekijk onze vacature(s) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Support | 16 - 40 uur

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Op onze locatie in Bilthoven ontvangen we dagelijks cursisten en bezoekers én behandelen we als support-afdeling dagelijkse velen binnenkomende vragen per telefoon, mail en chat. Als medewerker support & ontvangst besteed je ongeveer een derde van je tijd aan support-taken en de overige uren aan het warm ontvangen van onze bezoekers. Ben jij de klantvriendelijke aanpakker die wij zoeken? We maken graag kennis met jou!

Bekijk de volledige vacature hier.

Meewerkstagiair Opleidingskunde/onderwijskunde/learning & development (M/V) | 32-40 UUR

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. We willen naast de financiële professionals, alle professionals van Nederland duurzaam ontwikkelen! Voor onze afdeling opleidingsmanagement zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

MEEWERKSTAGIAIR OPLEIDINGSKUNDE/ONDERWIJSKUNDE/LEARNING & DEVELOPMENT (M/V) | 32-40 UUR

Bekijk de volledige vacature hier.